fbpx

Online factureren. Snel, simpel én eenvoudig.

Uit onderzoek blijkt dat veel ondernemingen en ondernemers facturen maken in Word of Excel. Waarom? Dat hebben wij, van CompactOnline, ons ook afgevraagd. Immers, facturen behoren aan wettelijke eisen te voldoen, de btw moet correct zijn, u wilt altijd en overal inzicht en overzicht over uw debiteuren positie, enz. Is dit eenvoudig en snel te realiseren met Word of Excel?

Onmogelijk is dit zeker niet, maar wij denken wel dat dit veel eenvoudiger, sneller, simpeler en goedkoper kan met onze oplossing. Veel gehoorde argumenten voor Word of Excel zijn;

Ik wil niet gelijk met een boekhoudprogramma aan de slag.
Dat begrijpen wij van CompactOnline. Daarom bieden wij een online factuurmodule. Uiteraard zijn de facturen, indien gewenst, wel in te lezen in een boekhoudpakket.

Ik wil mijn facturen makkelijk kunnen mailen.
Daar zijn wij van CompactOnline het helemaal mee eens. Daarom bieden wij standaard mailfunctionaliteit.

Ik wil mijn facturen makkelijk kunnen corrigeren of crediteren.
Met CompactOnline is een factuur met een enkele muisklik gecorrigeerd of gecrediteerd. Snel, simpel en eenvoudig.

Ik wil mijn factuur lay-out zelf kunnen opmaken.
Eigen briefpapier kopen is met CompactOnline niet nodig. Uw logo is eenvoudig te plaatsten, u maakt een envelop keuze en klaar. Snel, simpel en eenvoudig.

Ik maak gebruik van artikelen en wil deze zelf kunnen beheren.
Artikelbeheer is een standaard functionaliteit in CompactOnline.

Ik wil niet onnodig veel geld uitgeven aan automatisering.
Daar zijn wij van CompactOnline het helemaal mee eens. Automatiseren doet u om te besparen, zowel tijd als geld. Met CompactOnline bereikt u beide.

Wat biedt CompactOnline nog meer?
CompactOnline is een online applicatie. Altijd en overal beschikbaar. Windows, Apple, pc, laptop, tablet het maakt niet uit.
CompactOnline werkt altijd. Snel, simpel en eenvoudig.
CompactOnline is meer dan alleen het maken van een factuur. Eenvoudig en overzichtelijk factuurbeheer is een standaard functionaliteit.Wie heeft er betaald en wie niet.
CompactOnline biedt meer. Debiteurenbeheer. Wilt u uw (nog) niet betalende klant herinneren of aanmanen? Het kan eenvoudig en snel met CompactOnline Facturatie en Debiteurenbeheer.
CompactOnline biedt nog meer. Wilt u uw debiteurenbeheer liever uitbesteden. Ook dat kan eenvoudig via één van onze business partners.

Kortom door gebruik te maken van CompactOnline kunt u.. Eenvoudig en snel facturen maken en beheren. Tegen geringe kosten, volledig online en dus overal en altijd gebruiken. CompactOnline wordt ondersteund door steeds meer administratiekantoren. Elke dag komen er weer kantoren bij. Mogelijk ook die van u?

 

Scroll naar top