fbpx

Update: API koppeling CompactOnline met ExactOnline

Onze portaal is bijna gereed. Momenteel zijn wij de puntjes op de i aan het zetten en druk aan het testen. Wat kunnen wij voor jouw bedrijf betekenen?

CompactOnline debiteurenbeheer

Gebruik je voor jouw bedrijf het boekhoudprogramma ExactOnline en is debiteurenbeheer wekelijks een terugkerend tijdrovend item? Dan hebben wij de oplossing!

Via onze eigen portaal koppelen wij onze software met jouw boekhoudprogramma. CompactOnline debiteurenbeheer leest de openstaande facturen in, waardoor je alle brief- en belacties in één opslag in het dashboard ziet staan en hierdoor kunt bepalen hoeveel tijd jij vandaag moet inplannen voor debiteurenbeheer. Daardoor kun jij je dag efficiënter indelen, je DSO (days sales outstanding) flink verlagen en je bedrijfsliquiditeit snel verhogen.

Wij helpen het aanmaningstraject aan de wensen van jouw bedrijf in te richten, waardoor onze software precies weet wat en wanneer de volgende aanmaningsactie moet worden uitgevoerd. Lijstjes uitwerken is verleden tijd. Belnotities en betalingsregelingen leg je eenvoudig vast en worden opgevolgd totdat de factuur is betaald. Voeg het betaalmiddel iDEAL (via Mollie) toe en maakt het je klant nog gemakkelijker om sneller jouw factuur te betalen. Is de factuur na het volgen van het volledige aanmaningstraject en het sturen van de ingebrekestelling of 14 dagen (WIK) brief nog steeds niet voldaan, dan kan onze incassopartner jouw verder helpen.

CompactOnline facturatie

Maak je nog facturen in Word of Excel? Voldoet de template in je boekhoudprogramma niet? Of ben je het zat dat je de factuur na een foutje niet kunt wijzigen? Maak dan je verkoopfacturen in CompactOnline facturatie. Wij zorgen dat jouw verkoopfacturen, in dit geval in ExactOnline, worden ingelezen. Is de factuur niet voor de vervaldatum betaald, dan zal hij worden meegenomen in de import naar CompactOnline debiteurenbeheer en loopt hij automatisch mee in het aanmaningstraject.

Meerdere administraties

Heb je meerdere administraties in ExactOnline? Het is mogelijk om met één CompactOnline hoofdaccount alle administraties te beheren. Per administratie kan worden gekozen voor de koppeling met CompactOnline facturatie, of met CompactOnline debiteurenbeheer, of voor beide koppelingen, waardoor je een all-in one oplossing hebt. CompactOnline is webbased daardoor ook ideaal bij thuiswerken. Na de koppeling met ExactOnline zullen de volgende boekhoudprogramma’s op korte termijn ook in onze portaal beschikbaar komen: SnelStart, Twinfield en Unit 4.
Interesse?

Vraag hier de brochure aan of neem contact met ons op. Wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwste ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief die we periodiek versturen.

CompactOnline | Grip op je facturen

Scroll naar top