Ook gebruik maken van CompactOnline software? Bel of mail ons:
  +31 (0)85 40 10 647       klantenservice@compactonline.nl    
Business Partners

Business Partner en Reseller

Als Business Partner of Reseller van Compactonline kunt u Compactonline-diensten aanbieden onder uw eigen naam aan uw eigen klanten via uw eigen website. Met uw eigen Reseller-account kunt u overzichtelijk uw klantgegevens beheren en inrichten.

Klanten:
Nadat uw Business Partner / Reseller-account is geactiveerd, kunt u eenvoudig het juiste pakket voor uw eigen klanten activeren, opzeggen of aanpassen. De klant is en blijft uw eigen klant.

Samenwerkingsvormen

Klantenbinding en relatiebeheer:
Een collectieve inkoop van onze diensten en producten, met kostenvoordelen voor de klanten van de Business Partners. De Business Partner promoot onze software voor relatiebeheer doeleinden, klantenbinding en het creëren van toegevoegde waarde. Onze software kan bijvoorbeeld "white-label" ingezet worden in de huisstijl van de Business Partner of direct onder de vlag van CompactOnline. Klanten kopen rechtstreeks bij CompactOnline via de Business Partner.

Commerciele doeleinden voor producten- en/of dienstenverbreding:
Business Partners zijn in dit geval meer een Reseller van onze software en voegen dit toe aan hun huidige productenarsenaal. Middels inkoopkortingen zit er een verdienmodel aan vast, maar gaat het vooral om klanten winnen, te binden en onze producten te combineren met huidige dienstverlening of producten van de Business Partner/Reseller. Denk hierbij aan flexibele uitbesteding van debiteurenbeheer door klanten van de Business Partners of hulp op afstand bij de financiële administratie en het juist en tijdig factureren. Tevens een aansluiting maken bij de juiste incassotrajecten is een mogelijkheid.
Hierbij kan CompactOnline de Business Partner ondersteunen met o.a. een supportdesk, back-up debiteurenbeheer, aansluiting bij derde partijen/voorkeursleveranciers of het leveren van consultancy.

Administratiekantoren, Creditmanagementbedrijven/Incasso-organisaties, Boekhoudkantoren of Accountants zijn een aantal partijen die al Business Partner zijn. Maar ook partijen die niet uit de financiële branche komen zien de voordelen van onze software.

Een combinatie van bovenstaande samenwerkingsvormen:
Business Partners kunnen ervoor kiezen om onze software in te zetten voor hun relatiebeheer en klantenbinding, maar kunnen ze ook door onze dienstverlening in te kopen, profiteren van een verdienmodel om eventuele kosten te dekken of terug te geven aan hun klanten.

Netwerkbeloning en leads genereren:
Er zijn Business Partners die enkel als "lead-generator" dienen en daarvoor een vergoeding krijgen. Ze zien het product van CompactOnline als toegevoegde waarde voor hun klanten of connecties en verwijzen actief de klanten door naar CompactOnline.

Reseller korting en prijzen

Laat u adviseren door onze Manager Business Partners. Samen wordt gekeken naar de mogelijkheden en maken we gebruik van speciale prijzen en staffelkortingen.

Aanmelden als Reseller